GTRPWR Forums  

Go Back   GTRPWR Forums > General > Announcements


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-01-2010   #16
jimbojones
VK56DE GT1
 
jimbojones's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Cowtown, AB
Posts: 206
My Ride: R32 GTR N1 and a Vmax
iTrader: (0)
Default Re: Problems ? Stuff not working properly ? Let us know, here

Quote:
Originally Posted by mcfly View Post
go the start menu then accessories
open up command promt

then type "tracert gtrpwr.com" and hit enter(no quotes)
as an example nothing is over 103ms for myself

See if anything is obstructing the path to our server for you.
Server load has been no different over the past few months and we are on teir 1 bandwidth I believe which is good.

100MB Corporate WAN link w/low latency <see below>
- still takes pages to open longer than it used to and I have 15MB link from another ISP @ home and get similar response

Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

G:\>tracert gtrpwr.com

Tracing route to gtrpwr.com [69.72.202.206]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 142.152.1.3
2 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.64.2
3 <1 ms <1 ms <1 ms shepherd1.transalta.org [192.168.61.3]
4 <1 ms <1 ms <1 ms 142.152.62.6
5 1 ms <1 ms <1 ms 209.89.57.74
6 73 ms 44 ms 30 ms chcgildtgr00.bb.telus.com [154.11.11.30]
7 31 ms 31 ms 30 ms 154.11.2.222
8 81 ms 53 ms 51 ms nyk-bb1-link.telia.net [80.91.248.193]
9 52 ms 52 ms 52 ms nyk-b2-link.telia.net [80.91.247.198]
10 52 ms 55 ms 54 ms fortress-120799-nyk-b2.c.telia.net [213.248.83.1
06]
11 52 ms 51 ms 54 ms 208.116.63.219
12 52 ms 52 ms 53 ms node14.hostv.com [69.72.202.148]
13 53 ms 54 ms 52 ms 69.72.202.206

Trace complete.

G:\>
jimbojones is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2010   #17
mcfly
KPGC10
 
mcfly's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Vancouver
Posts: 3,213
My Ride: 20B cosmo
iTrader: (4)
Default Re: Problems ? Stuff not working properly ? Let us know, here

odd, nothing on the site has changed
__________________
If you're not first you're last

mcfly is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2010   #18
Joey
RB20E
 
Joey's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Cornwall
Posts: 7
My Ride: gtr
iTrader: (0)
Default Re: Problems ? Stuff not working properly ? Let us know, here

Quote:
Originally Posted by Snow View Post
I noticed awhile ago that the "view post" button in quotes don't work (at least for me). It opens a new tab and shows me the picture of the icon....

Maybe it's my browser...
Quote:
Originally Posted by mcfly View Post
doesn't work for me in firefox either.

Anyone confirm in ie?
doesnt work with chrome
Joey is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2010   #19
AllenPetersen
RB20E
 
Join Date: Jan 2010
Location: Lethbridge
Posts: 10
My Ride: car
iTrader: (0)
Default Re: Problems ? Stuff not working properly ? Let us know, here

im not the best with computer shit but I can seem to download the r32 GTR service manual. I did a lil while ago but now I just get a page open that is empty.

seems to be this way with other sites. My comp at fault or is it me
AllenPetersen is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2010   #20
mcfly
KPGC10
 
mcfly's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Vancouver
Posts: 3,213
My Ride: 20B cosmo
iTrader: (4)
Default Re: Problems ? Stuff not working properly ? Let us know, here

right click the download link and select something along the lines of "save as"
__________________
If you're not first you're last

mcfly is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2010   #21
AllenPetersen
RB20E
 
Join Date: Jan 2010
Location: Lethbridge
Posts: 10
My Ride: car
iTrader: (0)
Default Re: Problems ? Stuff not working properly ? Let us know, here

no dice man.

I get a nice picture of Download tho special me!

Any other ideas
AllenPetersen is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2010   #22
mcfly
KPGC10
 
mcfly's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Vancouver
Posts: 3,213
My Ride: 20B cosmo
iTrader: (4)
Default Re: Problems ? Stuff not working properly ? Let us know, here

if you are using internet explorer, right click and "save target as"

*edit: or try now just clicking it. I changed some things on the server.
__________________
If you're not first you're last

mcfly is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2010   #23
AllenPetersen
RB20E
 
Join Date: Jan 2010
Location: Lethbridge
Posts: 10
My Ride: car
iTrader: (0)
Default Re: Problems ? Stuff not working properly ? Let us know, here

yep, got it now. Thanks!
AllenPetersen is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2011   #24
hyphy
RB20E
 
Join Date: Jun 2011
Location: Place
Posts: 15
My Ride: R33
iTrader: (0)
Default Re: Problems ? Stuff not working properly ? Let us know, here

GTRPWR broke my computer and made me kill my family
hyphy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -7. The time now is 02:41 PM.


Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.